El candidat d’UDC a les europees, Francesc Gambús, demana una alta participació el proper 25-M

Duran Lleida ha fet campanya per les eleccions europees a la Garrotxa per promocionar el candidat d’Unió, Francesc Gambús, tercer a la llista de CiU. Gambús ha tornat a recordar la importància que té pel dret a decidir anar a votar el proper 25 de maig. Pel candidat democristià, Catalunya està al punt de mira i és important demostrar que el país vol estar a Europa.

En aquest sentit Francesc Gambús ha dit que “Madrid vol que el diumenge 25 de maig hi hagi una abstenció catalana a les urnes” i ha afegit “nosaltres hem de demostrar que volem seguir construint Europa”. Precisament, en la construcció europea el candidat d’Unió ha subratllat dos temes fonamentals com són la Política Agrària Comuna (PAC) i les polítiques energètiques. La diferència entre les dues és, segons Gambús “que la primera està regida pel marc europeu i l’altre no, i per aquest motiu els catalans paguem més per la tarifa elèctrica”.

x