Els alumnes de l’Escola Municipal d’Expressió exposen els treballs de final de curs a l’Hospici

Els alumnes de l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot han inaugurat l’exposició de final de curs aquesta tarda a l’Hospici de la ciutat. Els tallers d’il·lustració, còmic, ceràmica i plàstica han dit adéu al curs escolar amb una exposició de treballs que reflecteix els coneixements apresos al llarg de l’any i, de pas, participa en la celebració del Dia Internacional dels Museus, que té lloc el 18 de maig.

Els alumnes de l'EME exposen a l'Hospici

Fins a un total de 55 obres il·lustrades que representen els oficis quotidians amb un toc d’humor és el resultat dels alumnes del taller d’il·lustració i còmic. La ceràmica també ha estat present a la sala amb una sèrie de cases al gust dels seus creadors. Finalment, els alumnes de plàstica també han volgut demostrar les seves habilitats amb unes maquetes a petita escala, fruit dels projectes arquitectònics propis del Modernisme que ells mateixos han estudiat i dissenyat.

L’Escola Municipal de Música d’Olot també ha estat present en l’inauguració, aportant els sons de les guitarres. Les exposicions podran ser visitades fins el 15 de juny.