Els alumnes de l’Escola Superior d’Art i Disseny d’Olot decoraran un dels vestíbuls del Metro de Barcelona

Ho faran en el marc de la fira d’art contemporani Swab Stairs que tindrà lloc a Barcelona del 5 al 15 de juny i on participen 8 escoles de disseny públiques i privades de Catalunya. El tram amb segell garrotxí serà la sortida de metro de Passeig de Gràcia amb Gran Via.

pere alvaro

Coordinats pel professor Pere Àlvaro, 8 alumnes de 4rt curs de Disseny Gràfic d’Olot han ideat disseny que pretén connectar el ‘submón’ del metro barceloní amb el paisatge urbà. L’escala del vestíbul que connecta l’estació de metro del Passeig de Gràcia amb la Gran Via estarà pintada en forma de trajecte i acabarà dibuixant una cremallera oberta al carrer. Amb aquesta acció els estudiants volen enviar un missatge a favor del transport públic i alhora fer el trajecte més agradable. La instal·lació es farà el dia 5 de juny en coordinació amb l’empresa Transports Metropolitants de Barcelona, però si voleu saber-ne els detalls no us perdeu l’entrevista del MAC Exprés d’aquesta setmana amb Pere Àlvaro, coordinador del treball.

x