La jornada final dels Campionats Territorials gironins d’atletisme de base s’ha disputat a Olot aquest matí

El Club Atletisme Olot Terra de Volcans ha estat l’encarregat d’organitzar i gestionar la quarta i darrera jornada dels campionats territorials d’atletisme de base. La competició ha reunit a 120 nens i nenes d’arreu de les comarques gironines a la pista d’atletisme dels Tussols d’Olot des de les 10 d’aquest matí.

Gairebé 120 nens i nenes de quatre categories diferents s’han reunit avui a la pista d’atletisme dels Tussols d’Olot. L’estadi municipal d’atletisme ha estat l’escenari de la quarta i última jornada del Campionat Territorial de Girona d’Atletisme de base. Avui, des de les deu del matí i fins la una del migdia es decidia quins eren els campions provincials.

Però la competició ha passat a segon pla avui, ja que amb un clima fantàstic s’han desenvolupat desenes de proves variades, com el llançament de pes, el salt d’allargada i longitud, curses de velocitat, de resistència… I és que l’esport de base i l’aprenentatge és el factor principal en aquestes jornades, en les quals hi han participat 16 clubs gironins. Entre ells, com sempre, el Club Atletisme Olot i el Club Natació Olot hi han pres part.

El Campionat Territorial de Girona es decideix en quatre jornades. Dues d’elles es disputen a Girona i enguany les dues restants s’han dut a terme a Olot.  En la jornada d’avui, amb una prova diferent cada deu minuts, els resultats més destacats han estat els del CN Banyoles, el Costa Brava i el GEIEG. Aquests clubs s’han endut la majoria de podis però també han pujat als caixons varis integrants del CN Olot i el Club Atletisme Olot Terra de Volcans. El resultat garrotxí més destacat ha estat en la categoria benjamí, on les integrants femenines del Terra de Volcans han ocupat els tres primers llocs.

x