La Festa del Pedal torna amb força a Olot en el dia que es decideix el Campionat de Catalunya de ciclisme en línia a la capital de la Garrotxa

Unes 250 persones han omplert els carrers d’Olot i les seves rodalies sobre les dues rodes en una diada que feia més d’una dècada que no es duia a terme. Oriol Colomé és el campió de Catalunya de ciclisme de carretera després d’imposar-se aquest matí a Olot, que ha sigut la capital del ciclisme català durant tot el cap de setmana.

Més de 200 ciclistes de totes les categories i d’un nivell altíssim es presentaven aquest matí a Olot. I és que la capital de la Garrotxa era aquest cap de setmana l’epicentre del ciclisme d’èlit català ja que la ciutat ha acollit les proves del Campionat de Catalunya de ciclisme en línia. Dissabte es va celebrar la contrarrellotge individual i aquest diumenge s’han disputat les proves que decidirien els nous campions de Catalunya.

En la categoria Cadet, el nou campió és Pol Hervás, que també s’ha imposat en la prova d’avui. En la mateixa categoria però en fèmines, la primera classificada que ha guanyat la cursa d’avui i també en la taula general és Berta Orozco. Elisabeth Escorsell també s’ha coronat com a campiona de catalunya en fèmines júnior. Però la prova reina era la que disputaven els ciclistes de la categoria elit. Un recorregut àmpliament garrotxí que comptava amb 141 quilòmetres i gran varietat de terrenys i desnivells que han permès veure una cursa amb poques escapades i molt igualada. A l’sprint, Oriol Colomé ha guanyat la cursa i és el nou campió de Catalunya. En la categoria sub-23, el guanyador ha estat Francesc Zurita.

FESTA PEDALÈxit i retorn amb força de la Festa del Pedal

Els Morruts i la organització de la prova d’avui es van proposar fa unes setmanes recuperar una diada que feia més d’una dècada que no es veia a la ciutat: La Festa del Pedal. I ha etsta tot un èxit la resposta de la gent, que s’ha bolcat amb la iniciativa. Gairebé 250 persones han omplert els carrers de la ciutat i han gaudit d’una jornada familiar, divertida i esportiva.

 

x