L’institut Bosc de la Coma aposta pel medi ambient i ja fa més de 12 anys que forma part del projecte ‘Escola Verda’

Hi ha més de 600 escoles verdes a Catalunya. L’Institut Bosc de la Coma d’Olot n’és una d’elles. Fa més de 12 anys que aposta per a la Sostenibilitat. És per això que va obtenir el reconeixement l’any 2002, per part del Departament de Medi Ambient i Educació, d’Escoles Verda oficial.

Es tracta d’un projecte que integra a aquelles escoles que han elaborat un pla d’accions per tal d’afavorir una bona actitud davant el medi ambient. L’institut Bosc de la Coma, des del l’any 2000, que ha treballat diferents aspectes mediambientals per tal d’ afavorir una actitud responsable i respectuosa amb el medi natural i el seu entorn.

Com cada dimarts, la Comissió Ambiental de professors es reuneix per a tractar els projectes futurs i valorar com han funcionat les iniciatives fetes. L’Escola també té uns delegats de classe que s’encarreguen de que això es porti a terme.

L’Institut bosc de la coma ha dut a terme, fins ara, les diferents activitats per fomentar el respecte al medi ambient. Tan alumnes, com professors, estan molt contents de la iniciativa, ja que són temes on els alumnes s’impliquen i que a l’hora donen prestigi a l’escola.

x