Finalitza el període de preinscripció a les escoles bressol i l’Ajuntament d’Olot decidirà si reobre la llar de Sant Miquel

L’Institut Municipal d’Educació ha recollit les dades de preinscripcions a les llars d’infants municipals. El consistori olotí haurà de decidir si reobre la llar d’infants de Sant Miquel.

Aquest curs, l’escola bressol de les Fonts està al màxim de la seva capacitat, amb 88 nens i nenes. La de Sant Pere Màrtir té oberts tres dels quatre grups per als que té capacitat, i 33 nens i nenes. La llar d’infants del Morrot, de la seva banda, ha hagut de tancar una de les seves línies. Actualment compta amb cinc grups i 72 nens i nenes matriculats.

Caldrà saber si la nova xifra de preinscrits és suficient per reobrir l’escola bressol pública del barri de Sant Miquel d’Olot. El Govern ja ha avançat que, si es reobre, no serà de forma total.

Per al proper curs, l’Ajuntament d’Olot també ha pogut baixar la quota d’escola bressol lleugerament, a raó de 10 euros al mes. D’altra banda, per al curs vinent es mantenen les condicions de l’oferta de l’any passat. Hi ha la possibilitat de matricular els infants només en horari de matí. Es mantenen les bonificacions del 30% i el 60% depenent de la situació econòmica i la composició de la unitat familiar. També es conserva la bonificació del 20% en cas de segons germans.

Deixa un comentari