Òscar Fornés deixa la porteria de la Unió Esportiva Olot

El porter Óscar Fornés acaba la seva etapa a la Unió Esportiva Olot. El club ho va anunciar ahir a la nit amb un comunicat on agraeix la feina feta per Fornés en les dues darreres temporades. És la segona baixa que anuncia l’Olot des de diumenge, juntament amb la del segon entrenador David Ochoa, que va arribar de la mà d’Eduardo Vílchez a principi de temporada.

La porteria de l’Olot canviarà de cara la propera temporada, i és que el club ha decidit donar de baixa al porter Óscar Fornés. El futbolista de Benicarló ha estat, amb diferència, el porter més utilitzat per Arnau Sala, amb 2.790 minuts acumulats en 31 partits al llarg d’aquesta temporada, a diferència dels 450 de Sergio López i els 180 d’Aleix Prunés. Fornés va arribar a l’Olot la temporada 2012-2013, on després d’una llarga trajectòria per la Segona B, va baixar a la Tercera Divisió per ajudar a assolir l’ascens amb el club. L’any passat, Óscar Fornés va ser el quart porter menys golejat de totes les categories estatals de Tercera Divisió, però la situació ha canviat aquest any, on ha encaixat 47 gols. L’Olot va anunciar la decisió amb un comunicat on agraeix la seva dedicació i professionalitat. D’altra banda, qui tampoc seguirà al club és David Ochoa, el segon entrenador de la plantilla. El de la Rioja va arribar de la mà d’Eduardo Vílchez a l’Olot, i quan va arribar Arnau Sala va seguir a les seves ordres.

x