El Descampat de Santa Pau es converteix en festival de qualitat

Música, diversió, natura, família i cultura cinc elements que identificaran el Descampat de Santa Pau 2014. Enguany ha volgut capgirar el concepte de festa per a dirigir-se a tots els públics amb una proposta de qualitat. El canvi de nom a Festival El Descampat ja ens indica com serà l’acte que tindrà lloc el 27 i 28 de juny al municipi de Santa Pau.

Després de 10 anys omplint la pista de Santa Pau el dissabte a la nit, l‘Ajuntament de Santa Pau, la penya Jove Cal Borratx i Sweet Dreams Produccions han decidit convertir la festa en dos dies, fent una crida amb un gran ventall d’activitats.

El nou Descampat tindrà 4 espais distribuïts en tot el poble, hi haurà activitats a l’habitual descampat, a la plaça major, a la plaça de baix i a la vila vella. Hi actuaran els grups garrotxins Hora de Joglar o la Greda Street Band. Així com d’altres grups gironins de referència com la Iaia o Miquel del Roig. A més hi haurà cercavila, activitats infantils i una fira de productes alimentaris. A l’hora, el Descampat mantindrà la tradicional nit à càrrec de Sweet Dreams, així com el servei d’autocars entre Olot i Santa Pau fins a les sis de la matinada del dissabte. El mateix dia de la presentació, se’n va mostrar el cartell i es va voler donar les gràcies a Toni Colom pel seu disseny i ajuda aquests anys.

Enguany, l’objectiu és apostar per tots els públics. Si fins ara la festa de la nit del dissabte anava dirigida sobretot al col·lectiu jove, aquest any oferiran també activitats per a tota la família al llarg dels dos dies.

Els últims anys, la festa de Santa Pau havia tingut rècord de participació amb una mitjana de 2000 persones al Descampat, ara amb aquest format de festival, espera atraure visitants d’arreu i consolidar-se com a festival de referència a la comarca. Per a més informació, consulteu el seu web.