La Diputació de Girona amplia els interventors de XALOC per donar servei als ajuntaments

L’organisme autònom de la Diputació de Girona, XALOC, posarà al servei dels ajuntaments gironins sis nous secretaris-interventors, que se sumaran als quatre ja existents. Amb aquest increment de personal, XALOC garantirà la prestació del servei de secretaria-intervenció, com a mínim, als 130 municipis gironins que tenen menys de 1.000 habitants. L’increment de la plantilla de personal, així com la modificació de crèdit que la fa possible, han estat aprovades amb el suport de tots els grups polítics en el Ple de la Diputació.

El ple, d’altra banda, ha aprovat diferents modificacions del pressupost de l’exercici 2014, amb un valor total de 120 mil euros, provinents del foment d’emprenedoria del DipLab, i que es destinen augmentar les partides en prevenció d’incendis a les zones amb urbanitzacions i cases aïllades. Les modificacions pressupostàries també contemplen l’arranjament de la carretera de la Mare de Déu del Món, i en un nou postgrau de gestió pública pel desenvolupament, de l’emprenedoria i de l’ocupació als ens locals.

x