L’artista olotí Àngel Rigall serà l’autor del cartell de les Festes del Tura 2014

L’artista olotí Àngel Rigall, conegut, entre d’altres coses, pel disseny de bona part de les darreres figures de la faràndula construïdes els darrers anys, serà l’autor del cartell de les Festes del Tura 2014. Ho ha anunciat l’Ajuntament d’Olot.

Rigall és tècnic superior amb arts aplicades a l’escultura,i porta exposant la seva obra des de 1989 a Olot, Vic, Girona, Barcelona, Perpinyà, Stuttgart i Mallorca. Fa 21 anys que fa classes per a la gent gran a l’Escola Municipal d’Expressió, i dos que ha traslladat el seu taller al centre d’Olot, al carrer Sant Pere Màrtir, on imparteix classes particulars a nens i adults. Té obra pública al santuari de Nostra Senyora de La Salut de Terrades, a Sant Esteve d’en Bas, a Sant Feliu de Pallerols i a Olot.

Cada dos anys, el cartell de les Festes del Tura s’encarrega a un artista de la Garrotxa. Fa dos anys, va ser encarregat a Rita Martorell.

x