La UE Olot anuncia les baixes dels jugadors Èric Reverter, Xavi Muñoz i Kilian Grant de cara a la propera temporada

Continuen els anuncis de baixes en la plantilla de la Unió Esportiva Olot. Ahir a la nit, el club va anunciar les baixes del davanter Èric Reverter, Xavi Muñoz, i Kilian Grant -que acaba la seva cessió de l’Espanyol-; Guillem Savall també té tots els números de no seguir amb el club olotí.

Èric Reverter ha refusat l’oferta de renovació del club per fitxar pel Llevant B, que ha baixat aquesta temporada a Tercera: l’extrem vol provar l’oportunitat de jugar en un filial d’un equip de Primera Divisió. El jugador marxa havent anotat un gol amb l’Olot. D’altra banda, tampoc continuarà el migcampista Xavi Muñoz, que ha tingut un protagonisme escàs durant la temporada, tot i acabar amb dos gols al seu compte particular. Un altre dels que no estarà en la presentació de la plantilla la propera temporada és el davanter Kilian Grant, que torna a l’Espanyol després de la seva cessió i sense haver aconseguit marcar cap gol. A més, i segons El Punt Avui, el defensa Guillem Savall té tots els números de deixar l’Olot arran dels pocs minuts que ha disputat en tot el curs.

x