El Festival de Patinatge Artístic del CPA Olot comptarà amb les actuacions dels campions del món de patinatge en parella i els campions europeus en la modalitat quartet

Ja es troben a la venda les entrades per assistir al 29è Festival de Patinatge Artístic del CPA Olot, considerat la festa més gran del club. El proper 7 de juny, es podran veure en dues sessions les coreografies del grup A, campió d’Europa, el grup juvenil, bronze a l’europeu en la seva categoria, i la resta de grups fins els patinadors més petits. També es comptarà amb les actuacions dels campions del món de parella de patinatge artístic i els campions d’Europa en modalitat quartet.

Ja es troben a la venda les entrades per assistir al 29è Festival de Patinatge Artístic del CPA Olot, considerat la festa més gran del club. Es poden adquirir a Can Trincheria de dilluns a divendres de les 10 del matí a les 2 de la tarda i de les 5 a les 7 de la tarda. Aquesta setmana, el club Patinatge Artístic Olot ha descobert el cartell promocional del Festival, dissenyat per l’entrenador, Ricard Planiol. El proper 7 de juny, es podran veure en dues sessions les coreografies del grup A, campió d’Europa, el grup juvenil, bronze a l’europeu en la seva categoria, i la resta de grups fins els patinadors més petits. També es comptarà amb les actuacions d’alguns dels millors patinadors d’Europa i del món.

x