El recurs educatiu Epsalut del Consell Comarcal arriba aquest 2014 a 400 alumnes de la Garrotxa

400 alumnes de la Garrotxa participen aquest curs de l’Epsalut. Es tracta d’un recurs educatiu que, per segon any consecutiu, posa en marxa el Servei de Joventut del Consell Comarcal.  S’adreça als estudiants de 1r d’ESO dels centres de secundària de la Garrotxa que vol donar resposta a una necessitat plantejada pels mateixos joves.

Cada sessió, d’una hora de durada, consisteix en una primera part de jocs de rol i, a continuació, els alumnes reflexionen dels temes de salut que s’han treballat a través del joc. I la resposta que es va obtenint és més que positiva.

Aquest és el segon any que el Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa organitza l’Epsalut, que van començar l’any passat després de detectar que els mateixos joves trobaven a faltar aquesta informació. Amb l’EpSalut, el servei de Joventut del Consell Comarcal pretén treballar sobre promoció de la salut amb els adolescents de la comarca portant a terme una acció innovadora i fent arribar a través dels instituts de secundària aquesta visió positiva de la salut als adolescents i alhora ajudant-los a utilitzar els seus propis recursos.

 

x