Els Xerrics volen consolidar els castells de sis pisos aquesta temporada

La temporada de la colla castellera Xerrics d’Olot fa dies que està en marxa. Per aquest 2014, els Xerrics pretenen executar tots els castells que poden fer de la gamma de sis pisos, per així consolidar-ne l’estructura, necessària davant una colla que no supera el centenar d’integrants.

Els Xerrics acaben de celebrar els 12 anys des que es va batejar la colla, és a dir, des que van arrencar la seva activitat. Tot i que encara no aspiren a grans fites dins el món casteller, aquesta temporada es volen consolidar en la zona mitja de les colles castellers: l’objectiu és assegurar tots els castells de sis pisos possibles per poder saltar tant aviat com es pugui als castells de set.

Els Xerrics compten gairebé amb 100 castellers, una xifra que no els permet arribar a cotes més elevades en el món dels castells. Aquest mateix cap de setmana hi ha una bona oportunitat per veure si poden consolidar els castells de sis aquesta temporada: és l’actuació que tindrà lloc dissabte a la tarda a Campdevànol.

x