Sergio Saldaño presenta el seu llibre ‘Tinc trastorn bipolar’ a Olot

‘Tinc trastorn bipolar. Desmitificacions i anècdotes’ és el llibre de Sergio Saldaña que es va presentar a La Sala d’actes de l’Institut de Cultura d’Olot.

saldaño2

 

Amb el suport de Mentalitza’t, l’Associació Família i Salut Mental de Girona i Comarques,  i la Federació Salut Mental de Catalunya, aquest enginyer pamplonès va voler compartir en aquest llibre autobiogràfic la seva experiència de convivència amb el trastorn bipolar. A l’hora que va explicar com afecta la malaltia a aquells que la pateixen en el seu dia a dia. Amb sentit de l’humor, també va voler donar suport a aquelles persones que estan passant per una situació similar. Des de l’inici, en Sergio tenia clar que no havia de ser un llibre dramàtic, sinó ben al contrari, que pogués ajudar a d’altres persones que es troben en la mateixa situació.