UCFR Garrotxa i l’Associació d’Olotins i Olotines per la Convivència organitzen una xerrada debat sobre el Centre d’Internament d’Estrangers a Catalunya, aquest divendres a Els Catòlics

Unitat contra el Feixisme i el Racisme de la Garrotxa i l’Associació d’Olotins i Olotines per la Convivència han organitzat una xerrada debat per denunciar el Centre d’Internament per a Estrangers que hi ha a Catalunya, concretament, a la Zona Franca de Barcelona, amb capacitat per a dues mil persones.

Parlaran experts de SOS racisme Catalunya i l’Observatori dels Drets Humans, coneixedors de la realitat que s’hi viu en aquest centre d’internament. La xerrada debat tindrà lloc demà a les 7 de la tarda a la Sala El Caliu del Centre Els Catòlics d’Olot. L’objectiu de la mateixa és informar als ciutadans sobre el centre, denunciar-lo i exigir el seu tancament. Els organitzadors asseguren que, ara que el país es planteja el model que vol seguir, amb un respecte als valors democràtics, és una bona oportunitat per plantejar-se l’existència d’aquesta mena de centres.