El central Albert Argelés procedent del Figueres és el primer reforç de la UE Olot per a la propera temporada

La Unió Eportiva Olot ha anunciat la primera incorporació per a la temporada 2014/15. El club segueix apostant per jugadors joves i de la demarcació. Procedent del Figueres, arriba Albert Argelés, un central de 22 anys que es pot adaptar a diverses posicions en defensa.

El jugador ha estat titular indiscutible aquesta temporada a 3a Divisió. Ha jugat 33 partits de titular, acumulant gairebé 3 mil minuts i 2 gols. La temporada passada va ser convocat amb la selecció catalana amateur.Argelés es mostra motivat per afrontar aquesta nova etapa després de 16 anys a l’entitat emporadanesa. El central ja va coincidir amb l’entrenador de l’Olot, Arnau Sala al Figueres, del 2010 al 2013, temps durant el qual l’equip va pujar de Preferent a 3a Divisió. Albert Argelés es mostra molt content que Arnau hagi confiat en ell.

x