L’ajuntament i la Universitat de Vic posaran en marxa el curs vinent el centre Teknós de formació professional dual en l’àmbit de la tecnologia i la comunicació

El curs vinent es posa en marxa a Vic el Teknós,  un centre de formació professional dual en l’àmbit de la tecnologia i la comunicació, impulsat per la Universitat de Vic i l’ajuntament. Teknós neix amb la voluntat de formar professionals per a un sector emergent, el de la comunicació i l’audiovisual, i aposta per la formació dual per adequar-se a les necessitats de les empreses.


D’aquesta manera els alumnes combinaran la formació a l’aula i l’empresa. La seu de Teknós serà a l’edifici muncipal de la Farinera, on també hi ha l’escola de dibuix. La propera setmana obriran el període d’inscripcions pels cicles formatius de grau superior, pels quals ja hi ha hagut una demanda elevada en el procés de preinscripció. Núria Barniol, dir. campus professional UVic-UCC i centre Teknós.

x