Olot promou el mes de juny la 4a edició de la Ruta de les Tapes

Tapes elaborades, com la crema de patata trufada amb micuit de foie i cruixent d’ibèric, o de més sencilles, com les tradicionals braves, seran algunes de les tapes que es podran “mossegar” durant tot el mes de juny Olot, que es convertirà per quart any consecutiu en l’escenari de la Ruta de les Tapes. La ciutat d’Olot és una de les pioneres en instaurar aquesta activitat gastronòmica.

Un total de 22 bars de l‘Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, oferiran tapa i quinto al preu de 2,5 euros. Enguany, la rua no només es farà pel centre de la ciutat, sinó que també hi ha l’opció de fer-la en cotxe en bars de les afores de la ciutat. La ruta funcionarà amb el tradicional passaport format per sis caselles, que s’ha d’omplir a mesura que es consumeixen les tapes. Quan estigui ple s’ha de dipositar a una de les urnes que hi haurà als establiments, amb la Tria de quina es creu que és la millot tapa i es presentar-lo suposarà la participació a diferents sortejos.

Es tornarà a fer el concurs d’Instagram, que l’any passat ja va tenir molt d’èxit amb el hastag ‘ruta tapes olot’. La millor foto, guanyarà un menú per a dues persones al Restaurant ‘El Rebost de Casa’. Enguany, la novetat és la tapa nit, la qual consisteix en què els bars musicals ofereixen els combinat a 4 euros. La idea és que després de menjar diverses tapes la gent pugui optar a fer un combinat i que tot plegat serveixi per dinamitzar l’oci nocturn.

A més, per complementar aquesta activitat gastronòmica també es faran diverses activitats d’oci. Aquesta ruta de tapes vol conviure i potenciar totes les altres activitats programades el mes de juny a la ciutat d’Olot, com el Festival de Curtmetratges Weevo, la Shoopping Nit o la Trobada de Puntaires.