Sant Joan les Flors celebra la seva festa aquest cap de setmana

El nou poble de la comarca, Sant Joan les Flors, celebra aquest cap de setmana la 13a edició de la Festa de les Flors. El Mercat de les Olors i el concurs d’Instagram són algunes de les novetats que ofereix el nou terme municipal, que ja compta amb un total de 450 empadronaments virtuals.

Sant Joan les Fonts ha adquirit aquest mes de maig una noma forma. Sota el nom de Sant Joan les Flors, el poble ha decorat els seus carrers amb motius florals i ha realitat un seguit d’activitats entorn d’aquesta temàtica. Aquest cap de setmana tindran lloc els actes centrals de la programació, entre els quals cal destacar el Mercat de les Olors.

El Sant Joan les Flors d’enguany també ofereix l’oportunitat de pujar a un tren que farà un recorregut de mitja hora per tots els expositors florals del municipi i la possibilitat de participar en un concurs d’Instagram.

Les millors fotografies optaran a premis com nits d’allotjament, àpats, visites guiades o un lot de productes locals.

Es tracta d’una campanya d’atracció de visitants que culmina amb l’elaboració d’un mural, realitzat per l’artista Tomàs Vidal, on consten tots i cadascun dels nous habitants del poble, amb els seus nous carrers, resultat de l’empadronament virtual a través de les xarxes socials.

Durant la 13a Festa de les Flors d’aquest cap de setmana els veïns virtuals podran comprovar la seva adreça en el mural i recollir el certificat d’empadronament carregat de descomptes i promocions per a entitats culturals i turístiques del poble.

Deixa un comentari