Els veïns de Sant Joan les Flors decoren el seu municipi amb motius florals

Durant aquest mes de maig Sant Joan les Fonts s’ha convertit en Sant Joan les Flors. Es tracta d’una campanya d’atracció de visitants que ha culminat aquest cap de setmana amb la Festa de les Flors i la presentació del mural on consten tots els empadronaments virtuals al nou municipi.

El nou poble de la comarca, Sant Joan les Flors, ha celebrat aquest cap de setmana la 13a edició de la Festa de les Flors, una iniciativa que sorgeix amb la intenció de captar més turisme al poble, tot vestint-lo de gala amb motius florals i proposant activitats entorn d’aquesta temàtica. El Molí Fondo ha estat un dels entorns predilectes, pels seus originals aparadors, decorats amb l’ajuda d’individuals, associacions o empreses de la comarca.

Però també per l’exposició del mural, realitzat per l’artista santjoanenc Tomàs Vidal, resultat de l’empadronament virtual dels prop de 500 habitants a través de les xarxes socials. Els veïns s’han apropat per comprovar la seva adreça, o inscriure’s aquells que encara no ho han fet.

Un dels espais més atractius del Sant Joan les Flors ha estat el monestir romànic, amb l’exposició de bonsais realitzat amb l’aportació de particulars.

El Mercat de les Olors de la plaça Major, l’exposició de patchwork o el concurs d’Instagram han estat altres de les propostes més demandades de la festa. Els visitants que pengin les seves fotografies de Sant Joan les Flors a Instagram amb les etiquetes #InstaSantJoanlesFonts #InstaGarrotxa o #InPyrinees tindran l’oportunitat de guanyar premis com nits d’allotjament, àpats, visites guiades o un lot de productes locals. El dimecres 28 es donaran a conèixer els noms dels guanyadors.