Xavier Carbonell presenta la seva obra ‘Viatge i pintura’ a la galeria Arcadi Calzada d’Olot

La trajectòria vital i professional del pintor olotí Xavier Carbonell està ara recollida en un obra escrita pel garrotxí Josep Valls acompanyada de les il·lustracions de la dona de Carbonell, també artista, Rosa Serra. És un projecte que va sorgir com una idea de la seva parella, amb motiu dels innombrables viatges a les ciutats més influents i inspiradores del planeta que l’artista ha visitat al llarg de la seva carrera.

L’autor ha volgut presentar la seva biografia artística a la Galeria d’Arcadi Calzada, al centre d’Olot, per la seva vinculació amb aquesta i havent exposat anteriorment part de la seva obra en aquest espai. Prèviament, Xavier Carbonell: Viatge i pintura ha estat presentat a la Jadite Gallery de Nova York, aprofitant una exposició de 15 teles que mostren diferents ciutats d’arreu del món.