Josep Maria Roura guanya la Mitja Marató de la Parcel·lària

La Vall d’en Bas ha estat de nou el centre esportiu de la Garrotxa: aquest diumenge hi ha tingut lloc la celebració de la primera edició de la Mitja Marató de la Parcel·lària. Josep Maria Roura, que sortia d’una lesió, s’ha proclamat vencedor de la cursa.

La Vall d’en Bas ha vist l’estrena de la Mitja Marató de la Parcel·lària, una nova competició que espera consolidar-se en el futur. De moment, l’organització ha complert els seus objectius amb la participació de gairebé 300 atletes de tot Catalunya.

Tot i que molta gent de fora ha pogut gaudir dels paisatges que oferia la competició, qui ha guanyat la cursa va ser un dels esportistes locals: l’atleta del Club Natació Olot Josep Maria Roura, que ha completat el recorregut de 21 quilòmetres amb un temps de 1 hora, 16 minuts i 30 segons, per davant d’Hector Nadal. Era la tornada de Roura a la competició després d’una lesió que l’ha tingut apartat més de dos mesos. Pel que fa a la categoria femenina, la vencedora ha estat Elena Pardo, amb un temps de 1 hora, 35 minuts i 14 segons.

A la cursa també hi havia la modalitat de 10 quilòmetres: els guanyadors en aquesta categoria han estat Jordi Alsina i Laura Auradell.

x