L’olotí Adrià Moreno guanya la II Volta Ciclista a La Garrotxa, que ha tornat a la comarca per quedar-se

La segona edició de la Volta Ciclista a La Garrotxa ha estat tot un èxit de participació. Avui al matí s’ha disputat la tercera i última etapa de la prova i el ciclista olotí Adrià Moreno n’ha estat el guanyador. Aquets resultat li ha permès coronar-se campió de la clssificació general de la Volta garrotxina, que ha tornat amb força per esdevenir un referent a les comarques gironines.

La Volta Ciclista a la Garrotxa es disputava per segona vegada a la comarca durant tot aquest cap de setmana. En una cursa oficial de la Federació Catalana de Ciclisme que trepitjava també Osona i tenia més de 200 quilòmetres per gaudir dels paratges naturals de la nostra comarca, l’èxit de participació ha estat la principal notícia. La prova comptava amb tres etapes. Dissabte es va disputar la primera amb 100km per davant, de la qual en va ser vencedor Héctor Abad.

A la tarda del mateix dissabte, l’olotí Adrià Moreno, de l’equip Controlpack, es va imposar en la Cronoescalada -que duia el nom de Xavi Tondo- i avui es disputava l’etapa ‘reina’ de la Volta.

Amb dos ports de muntanya, al Colls de Condreu i Bracons. A partir d’aquest segon port i després d’una duríssima i bella escalada, els ciclistes agafaven embranzida fins a Sant Feliu de Pallerols, el punt de sortida i d’arribada de la prova i el poble de referència d’aquesta edició de la Volta.

Al punt més alt del Coll de Bracons s’hi ha coronat el campió de la categoria de muntanya, Llibert Andrés. El primer classificat en Metes Volants ha estat Joan Compte.

Però el gran triomfador de la prova ha estat l’olotí Adrià Moreno, que amb un ritme constant i uns resultats regulars en les tres etapes -ha guanyat la d’avui-, ha aconseguit el títol. En categoria femenina, la vencedora a la general ha estat Anna Espunya.

Quim Arroyo, Director Tècnic de la cursa, ha valorat “molt positivament” la participació ja que “la Volta ha vingut per quedar-se”. Els Ajuntaments de Sant Feliu de Pallerols i de Sant Esteve d’En Bas han estat els principals col·laboradors de la segona edició de la Volta a La Garrotxa.

 

 

x