NOEL signa un conveni amb l’Ajuntament d’Olot per donar una oportunitat a les persones que demanin feina però no tinguin les competències adequades

L’Ajuntament d’Olot i Noel Alimentaria han signat un conveni de col·laboració. Segons l’acord, l’empresa derivarà al servei d’ocupació de l’Ajuntament les persones que s’adrecen per sol·licitar treball però no disposen de les competències adequades. D’aquesta manera, rebran la formació adequada per poder ser contractats en cas que Noel necessiti nou personal. L’Ajuntament vol arribar a més acords com aquest amb altres grans empreses de la Garrotxa.

Noel Alimentaria dóna una segona oportunitat a les persones que s’adrecen a l’empresa amb la intenció de trobar feina però no disposen de competències adequades per ocupar un lloc de treball.

L’empresa ha formalitzat un acord amb l’Ajuntament d’Olot segons el qual, les persones que volen entrar a treballar rebin la formació adequada a través del servei d’ocupació municipal, ubicat al Mas les Mates. El servei d’ocupació orientarà aquests ciutadans perquè rebin la formació adequada i els integrarà en una borsa de treball que l’empresa utilitzarà quan tingui necessitat de contractar nou personal.

La intenció de l’Ajuntament és repetir l’acord amb d’altres grans empreses de la Garrotxa. Fa alguns mesos, el servei d’ocupació del consistori ja va coordinar una preselecció de candidats per treballar a les instal·lacions que Mercadona tindrà a la nova Plaça Mercat d’Olot.

Deixa un comentari