El Centre Els Catòlics recupera les exposicions de fotografia a la sala El Caliu

‘Mirades’ és el treball fotogràfic que es pot veure fins a finals d’aquest mes de maig a Els Catòlics. El Centre Cultural ha recuperat les mostres de fotografia que tradicionalment s’havien exposat a la seva sala habilitada.

La fotografia és un dels sectors artístics que més ha evolucionat amb el pas dels anys i amb l’aparició de les noves tecnologies. La digitalització ha fet créixer molt al sector però el fet d’exposar els treballs dels fotògrafs està disminuint amb el temps. Ara, des del centre Cultural Els Catòlics, es vol donar la oportunitat a els artistes garrotxins d’exposar la seva obra com s’havia fet tradicionalment. Es tracta d’un projecte que pretén oferir una exposició fotogràfica diferent cada mes.

Les exposicions que s’hi ofereixin seran gestionades per Inès Vila. Precisament el primer treball que s’hi pot trobar és una exposició d’aquesta fotògrafa juntament amb el seu marit, Armand Escandell. Mirades és el títol de la seva obra, que es podrà veure fins al 30 de maig. La propera exposició serà un recull de fotografies d ela Índia amb la col·laboració de la Fundació Vicente Ferrer.