Els placers d’Olot atrauran les famílies fins la Plaça Mercat els dijous i els divendres a la tarda amb un joc amb la titella Mic com a protagonista

Els placers d’Olot volen fer conèixer als ciutadans que també tenen obert els dijous i divendres a la tarda. És per això que han ideat una campanya de promoció que té com a protagonista un dels personatges més estimats de Televisió de Catalunya.

En Mic és molt conegut, tant pels nens i nenes com pels seus pares. Els placers d’Olot han aprofitat la fama del personatge per anunciar una campanya de promoció durant el mes de juny, que consisteix en un joc i un sorteig final. Els dijous i divendres a la tarda d’aquest proper mes, els nens i nenes fins a set anys hauran de buscar tres Mics entre els productes de la plaça Mercat d’Olot. Cada dijous i cada divendres, els tres personatges estaran amagats en parades diferents de la plaça. Els nens i nenes hauran de recollir un carnet a la seva escola o a la mateixa Plaça Mercat. Quan trobin un Mic, hauran de dir-ho al placer de la parada on l’han descobert, i ell posarà un segell al carnet. Quan hagin reunit tres segells, els nens i les nenes hauran de dipositar el carnet en una urna que es trobarà a la plaça Mercat, i participaran en un sorteig. L’objectiu de la campanya és fomentar el coneixement que la plaça és oberta també els dijous i els divendres a la tarda, a més de promocionar els productes de qualitat que s’hi venen.

Només per participar, els nens i nenes tindran un obsequi, que es repartirà fins a esgotar existències. Entre els carnets recollits, també se sortejaran tres lots de productes d’en Mic. El sorteig es realitzarà el divendres 4 de juliol a 2/4 de 7 de la tarda a la plaça Mercat d’Olot.