Unió de Pagesos, amb la col·laboració d’ADAG 40, presenta un curs d’esporga de fruiters i activitats auxiliars d’agricultura a la Vall de Bianya

Unió de Pagesos, amb la col·laboració de l’Associació de desocupats actius de la Garrotxa, presenta un curs d’esporga de fruiters i activitats auxiliars en agricultura a la Vall de Bianya. L’objectiu és que les persones que es formin en aquest curs obtinguin les competències bàsiques per trobar feina en l’època de l’any en què pagesos i cooperatives necessitin personal per aquestes activitats.

Al sector de l’agricultura no és fàcil trobar feina per a les persones aturades i cada vegada es demana més formació per aconsgeuir un lloc de treball en èpoques en les quals les cooperative si els pagesos necessiten més personal. És per això que Unió de Pagesos organitza un curs d’esporga de fruiters i activitats auxiliars en agricultura per formar tota aquella gent qui ho vulgui en aquest sector.

Es tracta d’una formació gratuïta que compta amb la col·laboració de l‘Associació ADAG 40 de la Garrotxa, i que s’ha presentat avui a la Vall de Bianya. El curs és intensiu i consta de 40 hores, en les quals es combina la teoria i la pràctica. La finalitat és que en l’època de l’esporga els alumnes del curs comptin amb les competències necessàries per trobar feina. Aquest curs ha tingut una boina acollida a la comarca. Estava pensat per inscriure-hi 20 i ja hi ha llista d’espera per a la següent edició.

Deixa un comentari