El proper 7 de juny l’Escola de Futbol Bosc de Tosca celebra el Cagaburro amb més premis i més activitats lúdiques

El proper dissabte 7 de juny a la tarda torna el Cagaburro de l’Escola de Futbol Bosc de Tosca. El funcionament del sorteig no varia, s’afegeixen lleugers canvis en els premis estrella i s’afegeixen 10 pernils per als números anterior i posterior a les butlletes premiades. Aquest any la festa començarà ja al matí, amb activitats lúdiques obertes a tothom.

El Cagaburro arriba a la tercera edició. Aquest any, la festa és fa més grossa. Començarà al matí amb tot d’activitats lúdiques. Hi ha previst un partit de futbol dels petits de l’Escola de Futbol Bosc de Tosca contra el Porqueres, un de mares contra pares i un altre que protagonitzarà el Club Atletisme La Garrotxa. També hi haurà castells inflables, un concurs de dibuix, la presentació de les noves equipacions i, al migdia, un dinar de germanor obert a tothom. A 2/4 de 5 de la tarda, les xarangues aniran a buscar els burros i els portaran fins al camp, on s’haurà marcat una quadrícula de 3.200 caselles d’un metre quadrat cadascuna. El funcionament no varia. Guanyarà el propietari de la butlleta amb el número on el burro defecarà. Els premis, valorats de 600 a 700 euros, també es mantenen amb alguna novetat. A banda, aquest any s’atorgaran 10 pernils. Seran per als números anterior i posterior al número premiat. Per esperar el premi, s’haurà de tenir paciència. Perquè l’espera es faci més a mena, aquest any es comptarà amb l’actuació dels germans Colom. Tot és a punt per a la gran festa de l’Escola Bosc de Tosca. Encara es poden comprar números per participar-hi, tot i que a hores d’ara, queden menys de 60.

x