La Fundació d’Estudis Superiors obre el període de matriculació als cursos d’estiu 2014

La Fundació d’Estudis Superiors d’Olot ha obert el període d’inscripció per als cursos d’estiu. Aquest any, s’ofereixen tres cursos, tots reconeguts pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

Entre elles es trova el curs d’història titulat ‘Catalunya dins la Guerra de Successió Hispànica (1702-1714)’, avalat per la Universitat de Girona. Començarà el 9 de juliol i té una durada total de 15 hores.

Des de la Universitat de Vic, es coordinen dos cursos. Un d’ells, pretén introduir el professorat en els conceptes bàsics sobre l’Aprenentatge Integrat de Contingut i Llengua Estrangera (AICLE). Les classes seran en anglès. Comença el 7 de juliol i té una durada de 20 hores.

L’altre curs de la Universitat de Vic porta per títol ‘Teler de contes’. L’objectiu és retornar el rol transmissor inherent als contes i revaloritzar la seva funció comunicadora en la societat de consum, tornar els contes al lloc que els correspon. Comença el 7 de juliol i s’impartirà en 25 hores.

x