La Generalitat treu a concurs públic alguns dels serveis del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

El Departament d’Agricultura de la Generalitat ha tret a concurs públic l’adjudicació des la gestió de les diferents zones del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Aquesta obertura de licitacions afecta al servei d’acollida i l’atenció als visitants al parc, al cobrament de les zones d’estacionament de Santa Margarida i de Can Serra, al servei de neteja i manteniment de les diferents àrees del Parc Natural i al Centre d’Informació a l’entrada del volcà Croscat. Amb aquest concurs es pretén estalviar i concentrar l’administració de totes aquestes tasques en una sola empresa, ja que actualment se’n fan càrrec més de quatre empreses diferents. A l’hora, es pretén aportar qualitat: d’una banda amb al servei de neteja, ampliant les hores de feina dedicades al manteniment, i de l’altra, amb l’obertura d’un nou servei de bar a l’espai de Can Serra.

Deixa un comentari