El CH Olot tanca la millor temporada de la seva història amb un triomf a casa davant del Lloret ‘B’ (5-1)

Els jugadors de Quim López han derrotat còmodament a un filial d’equip d’OK Lliga, el Lloret, que és l’altre equip que ha aconseguit enguany l’ascens a Nacional Catalana. Els olotins s’han pogut treure l’espina de la derrota en el partit d’anada en un bon matx on no han tingut problemes per derrotar al seu rival.

Partit intrascendent però molt atractiu entre els dos equips que aquesta temporada han aconseguit complir l’objectiu de l’ascens. El segon classificat, el Lloret ‘B’, ha sortit derrotat de la capital de la Garrotxa en un bon comiat dels jugadors de Quim López.

En la primera meitat Pratto ha encarrilat el duel amb un xut potent des de lluny que ha sorprès al porter local. Barret ha ampliat l’avantatge poc després i el Lloret no ha respost a la intensitat i el joc seriós i competitiu del seu rival. Els dos equips arribaven al partit sota mínims i el juvenil Gil defensava avui la porteria del campió de primera catalana.

El segon temps ha estat diferent i els visitants s’han posat les piles, però no han aconseguit perforar la porta local i ha estat el CH Olot qui ha fet pujar més gols en l’electrònic. La victòria dels olotins ha acabat essent clara.

La setmana vinent els quatre equips dels dos grups de primera catalana del país disputaran una final a quatre de la Copa Catalana, que decidirà qui és el campió de la categoria. Una cloenda immillorable per a la temporada dels equips que han assolit l’èxit enguany i que es disputarà a Horta. L’Olot és l’equip que més punts ha aconsgeuit dels quatre que disputaran la Copa.

El d’avui era un dia de comiats, ja que Joan Mangas, Èric Planella i Miki Ràfols ja han confirmat que no seguiran la temporada vinent.