El CE Besalú goleja en la darrera jornada i continuarà la temporada vinent a segona catalana (4-1)

Els blanc-i-verds han aconseguit els tres punts enmig d’un gran ambient aquesta tarda al municipal de Besalú i la temporada vinent seguiran a la segona catalana. Per la seva banda el CEF Bosc de Tosca ha acabat també la temporada a tercera catalana amb un meritori tercer lloc, i es queda a un pas de l’ascens.

Ambient de final aquest diumenge al municipal de Besalú. El Club Esportiu Besalú, tot i els 44 punts sembrats durant tot l’any, havia de fer els deures a l’última jornada. Un punt era suficient per salvar al categoria davant d’un necessitat Cornellà. L’ambient al camp ha estat esplèndid, amb ganes de futbol. Els garrotxins han anat per feina i en els primers minuts Sito avançava als seus la sortida d’un còrner. En una primera meitat igualada, els visitants han enviat una pilota al pal i els homes d’Ernest Bassols han marxat al descans guanyant però patint. Això sí, en el segon acte el Besalú s’ha menjat al Cornellà de Terri i ha acabat golejant. Pol ha aprofitat una errada del porter per ampliar l’avantatge i amb bon joc i actitud competitiva els locals han acabat sentenciant mitjançant un altre gol de Sito. El públic ha esclatat d’eufòria amb el 4 a 0 i de res ha servit el gol, de l’honor vistant. El Besalú continuarà l’any vinent amb tot mereixement a Segona Catalana. La festa al Municipal ha estat de les grosses, perquè aquesta temporada l’equip ha fet els punts suficients però ha patit de valent. El Cornellà va estat l’altre cara de la moneda i baixa a Tercera Catalana, d’on va pujar l’any passat, acompanyat de l’Anglès, el Gironès Sàbat i el Ripoll.