Gerard Quintana i Xarim Aresté presenten ‘Tothom ho sap’ a Olot

El cantant català Gerard Quintana, conegut per Sopa de Cabra, retorna als seus orígens rockeros amb ‘Tothom ho sap’, obra de l’autor conjuntament amb el guitarrista Xarim Aresté, amb qui comparteix una mateixa visió envers la vida. Dissabte a la nit la Sala El Torín d’Olot va conèixer el so del nou disc.

‘Tothom ho sap’, un àlbum que trenca cinc anys de silenci discogràfic de Gerard Quintana, que surt a la llum després de l’exitosa gira del 25è aniversari de Sopa de Cabra, per a la qual Xarim Aresté, líder de Very Pomelo, va ser reclutat. L’àlbum recupera els sons de rock als que Quintana ens tenia acostumats però afegeix el toc dels blues d’Aresté, perquè ambdós han participat en el procés creatiu, tant amb la composició com en la música.

Quintana y Aresté no només comparteixen pis a Barcelona, també la manera de pensar. Els dos han cregut oportú fer una crítica a través del disc sobre el model socio-econòmic inestable actual del país. Lletres molt sentides, que combinades amb els sons que recorden Nirvana i Rolling Stones, formen els tretze temes del disc.