El Rally Clàssic dels Volcans omple de motor i espectacle Olot en la seva desena edició

El Rally Clàssic dels Volcans ha celebrat la desena edició. 110 vehicles clàssics s’han concentrat aquest dissabte a Olot per participar a les diferents proves preparades per Motor Antic Garrotxa. L’esdeveniment ha tornar a portar centenars de persones a la comarca.

Gas a fons i arrancada de bon matí de la desena edició de la desena edició del Rally Clàssic dels Volcans. Motor antic Garrotxa organitzava un cop més la seva prova més important i  emblemàtica. L’Alberg Torre Malagrida va ser l’escenari de la sortida de la cursa, que va aplegar centenars de persones al passeig de Barcelona d’Olot. Des d’allà començaven a córrer tots els participants. 110 vehicles purament clàssics buscaven complir els seus objectius. Més de 40 aspiurants al títol es donaven cita a una cursa amb molt de nivell.

Les diferents categories de les quals disposava el Rally Clàssic dels Volcans van permetre que moltes famílies, parelles i equips de pilots poguéssin assolir l’èxit esperat en una prova que constava de dos trams de carretera purament garrotxins, passant pels voltants de la comarca. Al migdia la prova feia un reagrupament a l’entrada d’Olot i al vespre, els pilots van fer gaudir al públic amb un tram d’espectacle al Recinte Firal.

L’equip guanyador en la General del Grup A va ser el format per Corbatera i Vilaseca, al volant d’un Volswagen Golf GTI. Póveda i Carracosta van ser els més ràpids en la categoria de Grup B a bord del mateix model de cotxe. En la categoria de pares i fills, els que més a fons van desenvolupar el circuit van ser els Tibau, pilotant un Renault 5 TS. El primer equip en la categoria femenina va ser el format per Armadans i Vives, amb un Porche 911, i per part de l’equip organitzador, el Motor Antic Garrotxa, el millor cotxe va ser el BMW 318 de Peracula i Ferrés. La bellesa dels vehicles i la rellevàncai de la prova fan que el Rally Clàssic dels Volcans esdevingui cada any un referent del motor al país.

 

 

x