L’alcalde d’Olot anuncia que a la fi de mandat l’Ajuntament haurà reduït el deute fins a 16 milions

L’alcalde d’Olot ha donat compte de la gestió del Govern municipal en aquest tercer any de mandat. El Govern assegura que està reduint el deute i que a final de legislatura l’haurà abaixar de 28 a 16 milions. En l’apartat positiu també hi suma la posada en marxa del nou hospital i el nou parc de bombers, on els professionals es traslladaran abans d’acabar el mes de juny. L’alcalde ha refermat la seva aposta per exigir la construcció de la variant i iniciar els projectes del Firal i del parc dels volcans.

Fidel al seu compromís, l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, ha donat compte de la gestió del Govern municipal en aquest tercer any de mandat. Corominas ha fet balanç de les quatre grans àrees del govern: Progrés econòmic, Cohesió Social i Atenció a les persones, Serveis i Innovació i Territori i Medi Ambient. De l’àrea de Progrés econòmic, ha destacat l’organització d’activitats al centre de la ciutat de forma continuada, i la col·laboració en la lluita contra l’atur, que a Olot no arriba al 13%.

De l’àrea de Cohesió Social i Atenció a les Persones, l’alcalde ha destacat les iniciatives impulsades en l’àmbit de l’atenció a les persones. La cultura també ha estat un punt destacat en aquest balanç, i és que l’oferta s’ha vist ampliada.

En l’apartat econòmic, l’alcalde d’Olot ha contradit les dades publicades els darrers dies pel Ministeri d’Hisenda, en què s’apuntava que el deute de l’Ajuntament havia augmentat el 2013 de 26.900.000 euros a més de 27 milions. Josep Maria Corominas va explicar que Hisenda havia computat els crèdits de la Fundació Hospital Sant Jaume pels pisos tutelats per a la gent gran, a més d’un altre de Guosa. L’alcalde afirma que el govern municipal està reduint el deute.

Per últim, l’alcalde va refermar la seva aposta per exigir la construcció de la variant i iniciar els projectes del Firal i del parc dels volcans. En l’apartat positiu, Corominas també ha sumat la posada en marxa del nou hospital i el nou parc de bombers aquest mateix any. Pel que fa al parc de bombers, l’alcalde d’Olot ha anunciat que els professionals s’hi traslladaran abans de la fi del mes de juny.

x