Un centenar de persones, convocades a través de les xarxes socials, han assistit a la concentració en contra de la Monarquia aquest vespre davant l’Ajuntament d’Olot

La notícia de l’abdicació de Joan Carles I, rei d’Espanya, ha provocat que diversos col·lectius i partits polítics hagin convocat a través de les xarxes socials una concentració aquest vespre davant l’Ajuntament d’Olot sota els lemes ‘Ara, República Catalana’ i ‘Als Països Catalans no tenim rei’.

Malgrat la pluja, un centenar de persones han estat presents en l’acte, on no hi han faltat estelades. Ha estat una concentració silenciosa i sense aldarulls. S’hi ha vist polítics municipals com els portaveu d’ERC Garrotxa, Pere Gómez, la regidora d’ERC, Clara Casanovas, en Llorenç Planagumà, d’ICV Garrotxa, en Martí Lleixà del moviment social Procés Constituent Garrotxa o a Lluís Riera de les CUP Garrotxa, i tots han coincidit en què la figura del Rei és d’una altra època, i han expressat la seva voluntat de reivindicar la democràcia i poder decidir a favor d’una República catalana.

Deixa un comentari