El Pla de Transició al Treball insereix en graus de cicle mitjà el 50% dels seus alumnes

El món educatiu s’ha quedat sense programes de qualificació professional inicial, però el Pla de Transició al Treball continua. L’any passat, la meitat dels alumnes del pla a la Garrotxa continuen els seus estudis a la Formació Professional. Un 25% de la resta aconsegueixen feina.

El Pla de Transició al Treball ha tornat a obrir el període d’inscripció per al proper curs. S’ofereixen tres especialitzacions diferents en un curs de durada, que són auxiliar de comerç i atenció al públic, Auxiliar d’Hoteleria i Auxiliar en fabricació mecànica i instal·lacions electromagnètiques. Els responsables asseguren que els alumnes dels cursos tenen alts percentatges de reinserció al món educatiu i al món laboral.

El període d’inscripció finalitza aquest divendres. Els interessats poden adreçar-se a les oficines que el PTT té a Olot, a l’edifici de l’Institut Municipal d’Educació, o a través del blog del Pla de Transició al treball de la Garrotxa.

x