Més de 30 treballs, als premis literaris Jordi Pujiula de Ripoll, en honor a l’historiador i psiquiatra olotí

Més de trenta treballs són els que es van presentar a la segona edició del concert literari Jordi Pujiula, el psiquiatra i historiador d’Olot que durant anys va ser el màxim responsable del Centre de Salut Mental del Ripollès.  L’acte d’entrega de premis va tenir lloc a la biblioteca Lambert Mata de Ripoll.

La segona edició del certamen literari dedicat a Jordi Pujiula, el psiquiatre i historiador d’Olot que durant anys va ser el màxim responsable del Centre de Salut Mental del Ripollès, va rebre una gran acollida aquest divendres a la  biblioteca Lambert Mata de Ripoll. Enguany es van presentar més de trenta treballs d’arreu de Catalunya gràcies a la implicació d’una vintena d’entitats del país i també de la comarca del Ripollès. L’entrega de premis va tenir lloc a la sala Josep Maria Anglada de la biblioteca de Ripoll. Les obres premiades van ser recitades per Ramon Alabau.

 

 

Deixa un comentari