Rubén Canelada, provinent de la UE Sant Andreu, fitxa per la Unió Esportiva Olot

La Unió Esportiva Olot ha anunciat aquest matí la seva tercera incorporació de cara a la propera temporada Es tracta del lateral rubén Canelada, amb experiència i minuts a la categoria de bronze del futbol estatal.

Rubén Canelada, provinent del Sant Andreu, és l’escollit per reforçar el lateral esquerra. El nou fitxatge del club olotí ha estat un habitual en els esquemes del Sant Andreu en els darrers tres cursos i arriba a la Garrotxa amb l’ambició de ser titular després del seu bon paper al conjunt quadribarrat.

El lateral esquerra Jordi hostench, que té contracte amb l‘Olot però algunes bones ofertes sobre la taula, era l’únic jugador que la temporada pessada no tenia recanvi en la plantilla. Rubén Canelada es va formar a les categories inferiors de l’Espanyol i va coincidir amb els jugadors de la Unió Esportiva Olot Carlos Martínez i David López en la seva etapa a la Gramenet.