El garrotxí Jordi Freixa i el banyolí Albert Serra no renoven amb la Unió Esportiva Olot

El central del Pla de l’Estany penja les botes després de 14 anys com a professional i sembla que acceptarà la oferta del club de formar part de l’staff tècnic la temporada vinent. El castellfollitenc Jordi Freixa, per la seva banda, no continuarà vinculat a la Unió Esportiva Olot després de 8 anys ocupant el lateral dret.

Freixa3

La Unió Esportiva Olot segueix perfilant la plantilla de la temporada 2014/15 i avui ha anunciat que dos dels vetarans de l’equip no seguiran vestint la samarreta vermella. El central Albert Serra es retira com a jugador. Penja les botes després de 14 anys com a professional, els últims 3 a les files del club olotí.

Serra va arribar quan l’equip estava a tercera divisió i ha decidit deixar el futbol. Això sí, sembla que seguirà vinculat a l’entitat, que li ha ofert formar part de l’staff tècnic la temporada vinent i la predisposició de les dues parts fa preveure un acord en els propers dies. El central de Banyoles ha jugat a clubs importants com el Figueres, el Girona i el Llevant, aconseguint fins i tot un ascens amb aquest últim a primera divisió. En la temporada de l’ascens de la Unió Esportiva Olot a Segona B va ser titular indiscutible i aquest curs ha acumulat 1.800 minuts.

Per la seva banda, el lateral dret de Castellfollit Jordi Freixa segueix els passos de Roger Vidal i abandona les files del club on va arribar fa 8 anys. La Unió Esportiva Olot li ha fet una oferta per formar part de l’staff, al igual que a Albert Serra, però, per motius laborals, Freixa ha rebutjat la oferta. Amb 34 anys, veurem si el garrotxí buscarà una altra aventura a un nou equip o decidirà penjar les botes.  Jordi Freixa va arribar a l’Olot quan era a primera regional i ha viscut els 4 ascensosdel club.

 

x