L’Orfeó Popular Olotí representa aquest mes l’obra ‘Cartes d’Amor’ amb quatre actors diferents a cada funció

La nova proposta que l’Orfeó Popular Olotí ofereix als garrotxins i les garrotxines és l’obra ‘Cartes d’Amor’, d’Albert Ramsdell Gurney, una romàntica història epistolar sobre Andy Ladd i Melissa Gardner, dos joves amics que un bon dia, de forma natural, decideixen iniciar una correspondència, i no la deixaran de practicar mai més. Les cartes revelen l’amor que creix i madura entre l’Andy i la Melissa malgrat la distància que els ha deparat el destí, un amor més platònic que tangible, però que sobreviurà tota una vida de matrimonis i separacions, victòries i tragèdies, famílies i solituds.

Joan Martí és l’impulsor i el director d’aquesta nova proposta que presenta de fora inèdita i original. ‘Cartes d’Amor’ s’estrena el proper dissabte 7 de juny a les 8 del vespre i hi haurà fins a sis funcions més a la mateixa hora, els dies 8, 14, 15, 20, 27 i 28 de juny. Per a la representació de l’obra, s’ha comptat amb 7 actors i 14 actrius. Però aquest elenc només interpreta quatre personatges: l’Andy i la Melissa quan són molt joves i la mateixa parella quan arriba a la maduresa. Els intèrprets s’han repartit els dies de representació i cada funció comptarà amb un quadre d’actors diferent. A partir d’unes directrius de lectura aportades pel director, els actors i actrius han tingut llibertat per aportar una sensibilitat pròpia al seu personatge. El resultat serà que cada funció serà única i irrepetible. L’Orfeó Popular Olotí ja ha començat a distribuir el cartell promocional, on s’especifiquen els dies de les funcions i els actors i actrius que donaran vida als personatges cada dia. Les entrades ja són a la venda a la cafeteria de l’entitat.