L’arquitecte olotí Xevi Bayona és un dels candidats al Premi Garrotxí de l’Any

Aquest divendres al vespre, com els vam anunciar, se celebra una nova edició de la Nit del Garrotxí de l’Any. Un dels finalistes al Premi Garrotxí de l’Any és l’arquitecte olotí Xevi Bayona. L’any 2013 va guanyar el concurs europeu Changing Tracks, consistent a fer una intervenció artística efímera a les antigues vies de tren d’Europa. El fruit del seu treball es va veure aquesta setmana a Tortosa, amb una la paleta de colors de cintes en un dels laterals de l’antic pont del ferrocarril d’aquella localitat.

Bayona ha estat al plató de Les Notícies. Ha parlat del prestigiós premi FAD d’arquitectura que va rebre per una intervenció efímera, a més dels projectes en què treballa, relacionats amb l’arquitectura, l’art, la fotografia o les noves tecnologies. També del festival de la llum d’Olot Lluèrnia, del qual és  membre actiu. El festival, ha dit, vol ser referència nacional.

Xevi Bayona s’ha referit a la candidatura al Premi Garrotxí de l’Any. Segons ha expressat, l’entén com un reconeixement a la seva feina i la dels equips amb qui comparteix diferents projectes.

Deixa un comentari