Quatre albergs gironins, entre ells el de la Vall d’en Bas, s’uneixen per millorar el turisme familiar

Quatre Albergs municipals gironins s’han unit per crear la xarxa d’albergs Costa Brava Pirineu de Girona. Pretenen trobar sinèrgies per fomentar aquest tipus de turisme, destinat sobretot a un públic familiar. L’alberg de la Vall d’en Bas formarà part d’aquesta xarxa.

Els albergs són un tipus de turisme que al nostre país ha passat desapercebut per al gran públic, tot tenir una oferta diversificada. A comarques gironines hi ha quatre albergs de concessió municipal: A Sant Joan de les Abadesses, La Vall d’en Bas, Banyoles i Llançà, que després de comprovar que més fer-se la competència, el que podien fer és trobar sinèrgies, han decidit crear la xarxa d’Albergs Costa Brava Pirineu de Girona.

Entre els quatre Albergs sumen tres-cents llits, amb preus que oscil·len entre els quinze i els vint-i-cinc euros la nit i esmorzar. Amb un públic que majoritàriament és familiar, la nova xarxa preveu fins hi tot una ruta de senderisme i cicloturisme que els enllaci.

La campanya per donar-se a conèixer comença amb un carnet, que permet obtenir descomptes en les estades. La intenció dels quatre integrants és que la xarxa és pugui anar ampliant entre els diferents albergs públics o privats que hi ha a Comarques Gironines.