La direcció de Torraspapel proposa recol·locar 34 treballadors de Sarrià de Ter a la planta de Sant Joan les Fonts

Torraspapel no veu viable la continuitat de la planta de Sarrià de Ter, com defensen els sindicats. Ahir va oferir mantenir la feina a 91 treballadors i proposa que el gruix de recol·locacions sigui a les plantes de Sant Joan les Fonts.

28 treballadors afectats seran recol·locats a Almazán, a Sòria, i 17 més a Saragossa. La proposta de l’empresa es concreta en dos recol·locacions més a França i dues més a les oficines centrals de Barcelona. En les properes setmanes de negociacions, el comitè d’empresa de Torraspapel intentarà que els treballadors recol·locats a Sant Joan, ho facin el els llocs de treball on tenen experiència.

Les 34 recol·locacions a la planta de Sant Joan es faran en perjudici dels treballadors que en aquests moments estan contractats per una empresa de treball temporal.

Les dues parts han ampliat el calendari de reunions i, a partir d’ara, es veuran dos cops per setmana, fins el 28 de juny, quan finalitzarà el període de negociació. El comitè ha reclamat conèixer les dades de la situació financera de l’empresa. La direcció, de la seva banda, continua tancant la porta a acceptar prejubilacions i tampoc veu bé el pla de rendes proposat pel comitè. La plantilla es manifestarà divendres a dos quarts de set de la tarda.