El president de la UE Olot Joan Agustí és finalista al premi Garrotxí de l’Any 2013

Divendres se celebra la Nit del Garrotxí de l’Any. Un dels finalistes al Premi Garrotxí de l’Any és el president de la Unió Esportiva Olot, Joan Aquest dijous ha estat al plató de Les Notícies d’Olot Televisió. Agustí encapçala la junta que ha portat la UE Olot fins l’ascens a Segona B per primera vegada a la història.

El president del club ha declarat que un dels secrets de l’ascens meteòric del primer equip ha estat el de formar una plantilla de jugadors competents i implicats que han sentit els colors de la UE Olot. En aquest sentit, ha tingut paraules d’agraïment per a Roger Vidal, Freixa o Albert Serra, jugadors importants per a l’equip que aquest any han deixat el club per diversos motius. Joan Agustí rebrà la candidatura al Premi Garrotxí de l’Any com un reconeixement a un col·lectiu del qual ell n’és el màxim representant.