La nova plaça mercat d’Olot ja està instal·lant les escales mecàniques del Mercadona

Si fa uns mesos els explicàvem, que el gran forat que hi havia als terrenys de l’antiga plaça mercat d‘Olot havia desaparegut perquè ja s’hi havia construït els fonaments i l’estructura que constituirà la nova mercat. Ara, s’ha fet un nou pas, s’hi han instal·lat les escales mecàniques, amb l’objectiu de donar visibilitat al supermercat Mercadona, a través d’un gran accés al vestíbul central.

La finalització de les obres de la nova plaça mercat esta prevista per a finals d’any, i la data prevista oficialment de posada en marxa, és abans de l’inici de la campanya de nadal perquè per festes tot funcioni amb normalitat. La data de finalització ha quedat una mica endarrerida de la que es va dir inicialment, ja que els treballs en la construcció dels 24 pous de geotèrmia, van aturar gran part de la construcció.

Cal recordar, que la nova plaça mercat serà un edifici que s’abastirà energèticament a través de diferents sistemes d’energia autosuficient i renovables, com són plaques fotovoltaiques o sistemes de ventil·lació natural. Serà una plaça Mercat molt oberta, innovadora, amb molta lluminositat, vidres de disseny i murs vegetals que li aportaran vida, i on els clients hi trobaran majoritàriament, productes de quilòmetre zero, de proximitat i de molta qualitat. S’hi instal·larà un Mercadona i 20 locals comercials, entre els quals hi destacaran els placers, locals de restauració o d’altres tipus de punts de venda.

 

x