El pavelló de bany dels Tossols-Basil acull el menú ‘L’arròs de Les Cols’ per revitalitzar l’espai

Aquest estiu, el restaurant Les Cols ofereix un menú d’alta cuina servida de forma ràpida i per a totes les butxaques. Es tracta de ‘L’arròs de les Cols’, un àpat de 15 euros amb productes de qualitat que s’oferirà cada dijous fins a finals d’agost. El menú s’ofereix al pavelló de bany dels Tossols-Basil, un espai municipal que l’Ajuntament d’Olot vol revitalitzar durant els mesos d’estiu.

En aquest marc incomparable, el prestigiós restaurant Les Cols, amb dues estrelles Michelin, oferirà un menú apte per a totes les butxaques. La proposta s’anomena ‘L’arròs de les Cols’ i s’oferirà cada dijous fins a finals d’estiu.

El vi que se serveix també és d’un celler de categoria, Sota els Àngels, amb Denominació d’Origen de l’Empordà. La proposta de les Cols vol revitalitzar el pavelló de bany dels Tossols-Basil d’Olot, i se suma a les iniciatives gastronòmiques que l’Ajuntament d’Olot i l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa ofereixen al llarg de l’any.

L’arròs de les Cols no és l’única proposta gastronòmica que es pot trobar en el pavelló de bany dels Tossols-Basil, que porta anys oferint bosses de pícnic per gaudir-les en aquest marc natural. Els caps de setmana, s’oferiran els productes i l’espai per preparar carn a la graella.

Aquest any també es recuperen els sopars sota les estrelles, amb música en directe i la possibilitat de contemplar les estrelles a través d’un telescopi. S’iniciaran després de la revetlla de Sant Joan i tindran lloc tots els divendres al vespre durant l’estiu.

Deixa un comentari