Jessica Mellado presentarà el seu segon disc a la Sala El Torín d’Olot

La cantant i compositora olotina acaba de publicar ‘Gotas de Agua’, el seu segon treball després de ‘Las voces que me guían’ (2009). El presentarà dissabte 14 de juny, però al MAC Exprés d’aquesta setmana podreu sentir com sona el primer single  ‘En este abismo’.

mellado gotas

 

‘Gotas de agua’ ha estat possible gràcies al concurs de maquetes Joan Trayté el 2013, un premi que li va donar la possibilitat de gravar el disc en un entorn professional, als estudis de Musiclan. Mellado encara el proper concert amb molta il·lusió, ja que podrà mostrar a casa tot el treball fet durant aquests anys: Onze cançons fidels al seu estil pop rock, amb lletres més madures, que parlen d’emocions i vivències pròpies. Per primera vegada, Mellado s’atreveix a cantar en català, amb el tema ‘Res’. Avui a l’entrevista del programa MAC Exprés, la cantautora ens explicarà els detalls de ‘Gotas de agua’ i també què ens trobarem en el concert de presentació.